2024-03-18 06:00Pressmeddelande

Panduros kundklubb når 1,5 miljoner medlemmar

Panduros kundklubb når 1,5 miljoner medlemmar

Kundklubben We are Panduro växer ytterligare! Vår trogna kundkrets, en förbättrad kundupplevelse och skickliga medarbetare i butikerna gör att vi är nu uppe i fantastiska 1,5 miljoner medlemmar. Arbetet bakom kulisserna fortsätter framåt mot en ännu bättre kundupplevelse och nu är siktet inställt på 2 miljoner medlemmar.

- Vi är otroligt glada och stolta över att ha nått 1,5 miljoner medlemmar i vår kundklubb. Det är en bekräftelse på våra medarbetares engagemang att skapa en fantastisk kundupplevelse. Jag vill rikta ett enormt tack till våra fantastiska butiksteam för deras hårda arbete och engagemang. Vi ser fram emot att fortsätta växa och erbjuda ett ännu större värde till våra medlemmar i framtiden, säger Anton Rydje, CRM Manager på Panduro.

Det känns otroligt kul att vi har så många trogna och engagerade medlemmar. Detta är en fantastisk milstolpe för oss och ett bevis på den starka gemenskap som vi har byggt tillsammans med våra kunder samt att vi gör rätt saker i allt från varumärke till sortiment, Philip Mossinger, CMO & Vice VD på Panduro.

Panduros kundklubb lanserades i juni 2018 och är klubben för alla som gillar att skapa med sina händer. Här delar vi med oss av kreativa tips och idéer på pyssel, DIY och hemmafix. Som medlem får man också ta del av förmåner som medlemserbjudanden, klubbdagar, förlängt öppet köp och inbjudningar till workshops och event.Om Panduro

Panduro grundades 1954 av Carlo Panduro i Danmark, men har sedan 1962 huvudkontor i Malmö. Idag är Panduro en marknadsledande leverantör av hobbymaterial och kreativa produkter och innefattar varumärkena Panduro, Pando by Panduro, Kreatima samt Pipoos. Gruppen har en omsättning på över 1 000 MSEK och omkring 650 medarbetare. Panduro möter kunderna online och via 95 egna butiker i Sverige, Danmark, Norge, Holland och Belgien. Sortimentet består av cirka 24 000 artiklar. Hösten 2022 förvärvade Lekolar Panduro från bröderna Thomas, Jesper och Peter Panduro.


Kontaktpersoner

Marknadschef
Philip Mossinger