2021-08-23 12:08Pressmeddelande

Panduro rekryterar ny HR-chef

Panduro har rekryterat Rebecka Hoolmé som ny HR-chef. Rebecka börjar sin anställning den 23 augusti 2021 och efterträder Christina Öhlund Lindh som tillträder en ny tjänst inom Panduro som Legal Compliance Manager. Rebecka kommer närmast från TePe Munhygienprodukter AB där hon arbetat som HR-chef och hon har tidigare haft motsvarande roll hos CDON Group.

- Vi ser fram emot att välkomna Rebecka Hoolmé till Panduro. Rebecka har den inriktning och kompetens vi önskar för att effektivt driva HR-funktionerna framåt och se till att avdelningen blir en synlig och aktiv del av Panduros affärsverksamhet. Vi är övertygade om att hon kommer att bidra till att Panduro utvecklas strategiskt, operativt och blir en ännu bättre arbetsplats. Vårt varumärke och våra medarbetare är företagets absolut viktigaste tillgångar. Rebecka Hoolmé tar även plats i Panduros ledningsgrupp, säger Rickard Kemfors, Group CEO på Panduro.

- Jag är väldigt glad att få jobba med gänget på Panduro! Jag har haft förmånen att arbeta med HR hela min karriär och ser fram emot att få bidra till den spännande resa som Panduro gör. I min roll kommer jag att jobba med helheten kring Panduro som arbetsgivare och arbetsplats och jag hoppas kunna göra skillnad både för de som redan finns på plats och för framtida anställda, säger Rebecka.

För mer information, vänligen kontakta:
Rickard Kemfors, Group CEO Panduro
E-post: rickard.kemfors@panduro.se
Mobil: +46 720 85 82 24


Om Panduro

Panduro grundades 1954 av Carlo Panduro i Danmark, men har sedan 1962 huvudkontor i Malmö. Idag är Panduro en marknadsledande leverantör av hobbymaterial och kreativa produkter och innefattar varumärkena Panduro, Pando by Panduro, Kreatima, IN-EX samt Pipoos. Gruppen har en omsättning på över 950 MSEK och omkring 650 medarbetare. Panduro möter kunderna online och via 95 egna butiker i Sverige, Danmark, Norge, Holland och Belgien. Sortimentet består av cirka 18 000 artiklar. Panduro ägs av Peter Panduro, Thomas Panduro och Jesper Panduro.