2024-07-08 05:30Pressmeddelande

Panduro öppnar ny butik – igen!

Panduro är inne i en expansiv fas och har under de senaste nio månaderna öppnat tre nya butiker. Nu öppnas ytterligare en butik fylld av kreativ skaparglädje. Butiken, som blir den 71:a i ordningen, ligger på Markedets köpcentrum i Haugesund och öppnar tisdagen 9 juli kl 10.00.

- Vi är så glada att kunna öppna ännu en Panduro-butik på ett fantastiskt läge. Nu får även våra kunder i området mellan Bergen och Kristiansand en plats att besöka för råd och tips eller hjälp vidare med sina DIY-projekt, säger Richard Kemfors, Vd för Panduro.

Under öppningsveckan kommer det finnas unika öppningserbjudanden, give away till de första kunderna som handlar och gratis aktiviteter varje dag.

- Vi ser frem til å åpne i Haugesund, og til å ønske mange nye kunder velkomne! Butikken i Haugesund er viktig for oss og en del av vår strategiske plan for butikknettet i Norge. Vi gleder oss til å presentere vårt brede sortiment og kvalitetsvarer, og til å hjelpe våre kunder godt på vei med deres kreative prosjekter. Vi har noe for alle og vi gleder oss til å dele det med alle i Haugesund, säger Elin Krogh Osa, Area Manager for Norge hos Panduro.

Panduro är destinationen för alla kreativa, från hobbyskaparen till mästerpysslaren via barnfamiljen. Fokus ligger på produktutveckling av egna DIY-set, guider, inspiration och produkter inom de kreativa områden vi vänder oss till. Webbshop och butiker har även ett brett sortiment för återbruk och upcycling av kläder, skor, väskor, möbler eller andra prylar.


Ämnen: Ny butik

Om Panduro

Panduro grundades 1954 av Carlo Panduro i Danmark, men har sedan 1962 huvudkontor i Malmö. Idag är Panduro en marknadsledande leverantör av hobbymaterial och kreativa produkter och innefattar varumärkena Panduro, Pando by Panduro, Kreatima samt Pipoos. Gruppen har en omsättning på över 1 000 MSEK och omkring 650 medarbetare. Panduro möter kunderna online och via 95 egna butiker i Sverige, Danmark, Norge, Holland och Belgien. Sortimentet består av cirka 24 000 artiklar. Hösten 2022 förvärvade Lekolar Panduro från bröderna Thomas, Jesper och Peter Panduro.


Kontaktpersoner

Marknadschef
Philip Mossinger