2021-12-22 12:29Pressmeddelande

Pando öppnar sin andra butik på Väla i Helsingborg

I slutet av februari slår Pando upp dörrarna till butik nummer två på Väla köpcentrum i Helsingborg. Pando är ett systerkoncept till Panduro med fokus på barns lek och kreativitet. Den första Pando-butiken invigdes på Nova Lund i november 2020.

Hos Pando står fantasin, skapandet och den kreativa leken i fokus. Pando är en lekfull och kreativ skaparverkstad och här är alla barn välkomna att utforska, pyssla och vara lite lagom busiga. Hälften av sortimentet utgörs av befintliga Panduro-produkter och andra hälften består av nya artiklar från leksaksbranschen. Sortimentet väljs ut med stor omsorg och produkterna har fokus på hållbarhet och god kvalitet.

– Det har varit ett svårplanerat år påverkat av pandemin. Därför är vi lite extra glada att vi nu investerar i vår andra Pando-butik, med bra placering på Väla

, säger Panduros CEO Rickard Kemfors.

För mer information kontakta:
Rickard Kemfors, CEO +46 720 85 82 24


Om Panduro

Panduro grundades 1954 av Carlo Panduro i Danmark, men har sedan 1962 huvudkontor i Malmö. Idag är Panduro en marknadsledande leverantör av hobbymaterial och kreativa produkter och innefattar varumärkena Panduro, Pando by Panduro, Kreatima, IN-EX samt Pipoos. Gruppen har en omsättning på över 950 MSEK och omkring 650 medarbetare. Panduro möter kunderna online och via 95 egna butiker i Sverige, Danmark, Norge, Holland och Belgien. Sortimentet består av cirka 18 000 artiklar. Panduro ägs av Peter Panduro, Thomas Panduro och Jesper Panduro.